Vi søger samarbejdspartnere

Energi Isolering søger samarbejdspartnere i hele landet.

Markedsandelen for papirisolering er vokset mere end 30% de sidste mange år, både indenfor private, erhvervsmæssige og offentlige bygherrer. Vil du have del i udviklingen så bliv autoriseret isolator og vær med på bæredygtighedsbølgen når vi følger med byggeriet ind i fremtiden.

Hos Energi Isolering får du:

  • Oplæring i indblæsning af isoleringsmaterialer.
  • Eget eksklusivt område.
  • Isoleringsudstyr til professionelt brug. Du foretager kun én investering, til gengæld er den langtidsholdbar!
  • Enestående franchise koncept, hvor du kan tjene penge fra dag 1.
  • Veldokumenterede isoleringsprodukter, uden uønskede tilsætningsstoffer.
  • Et stærkt netværk som garanterer at du altid kan tilbyde dine kunder det bedste produkt - med sikkerhed!

Er du tømrer-, snedker eller anden håndværksmester, og har du lyst til at isolere med et miljøvenligt og konkurrencedygtigt isoleringsmateriale, der hverken klør eller kradser? Går du op i kvalitet og kan lide at have travlt? Savner du bedre logistik på byggepladser med den rigtige isoleringsløsning? Er du generelt træt af massiv travlhed i virksomheden, hvor dette kunne frigive tid til dig og dine medarbejdere?Vi garanterer; at du vil øge din virksomheds fremtidige virkefelt samt indtjeningsmuligheder.

Som autoriseret Isofloc isolatør bliver du uddannet både teoretisk og praktisk, men mest praktisk, da indblæsning ikke kan læres i et øvelokale. Vi afholder løbende kurser / workshops i nye indblæsningsteknikker, men kun for vores Aut. isolatører og altid med kun en virksomhed af gangen. Vores virksomhed er altid up-to-date og foregangsbillede, når det gælder udvikling af indblæsningsteknikker og maskinteknologi indenfor løsfyldsmateriale.

Vores isolatører præsenteres dagligt for nye løsninger, der øger deres indtjening og dermed er de altid et skridt foran kollegaerne i branchen!
Fordi vi selv har været i marken og har haft produktet og maskinerne i hænderne. Vi har ikke lært det bag et skrivebord!

Det er et krav fra os, at du er håndværksmester med kendskab til både bygningsteknik og konstruktioner, da dette er udgangspunktet for forståelsen af isoleringsprojekter og indblæsningsteknikker.

Som autoriseret isolatør vil du blive bakket op at en seriøs samarbejdspartner, der har stor interesse i papirisolering og udviklingen af produktet på det Skandinaviske marked, hvorfor vi kan hjælpe dig og din virksomhed med bl.a. markedsføring, salg og andre pr-aktiviteter.  

Naturligvis har vi også teknisk support. Vi står klar til at hjælpe dig i situationer, hvor det måtte være nødvendigt.  Vi understreger at vores påstande altid kan dokumenteres!

Som autoriseret isolatør får du tildelt et eksklusivt område i Danmark, som du repræsenterer med Thermofloc borfri papirisolering. Der op startes naturligvis ikke andre isolatører eller forhandlere i tæt tilstødende områder, det kalder vi respekt for hinandens virksomheder og forretningsmuligheder. Henvendelser på isoleringsprojekter i eksklusivområderne tildeles naturligvis de enkelte isolatører u/b.

Vi sælger udelukkende B2B for at opretholde kvaliteten af indblæsningen, der også skal være perfekt om 5 år, 10 år osv.

Er du interesseret i et forpligtende samarbejde?

Vil du være en del af vores lukrative og attraktive netværk af Aut. Isofloc isolatører?